SCROLL DOWN

Flexibelt boende

1Bedroom-Cooker-variation

Enrumsenhet

EN KOMPLETT HALVPERMANENT BOENDELÖSNING – FLEKSIHUS utgör ett högkvalitativt och enligt byggnadsföreskrifterna självförsörjande tryggt och bekvämt boende med alternativen 1, 2 eller 3 sovrum. Enheterna är fullt utrustade för att enkelt tillgå en normal levnadsstandard och inkluderar elektricitet, vatten och avloppssystem. Fullständigt tjänstekontrakt för underhåll och försäkring tillhandahålls som en del av konceptet och det erbjuds flexibla möjligheter att både köpa och sälja

2Bedroom-1

Tvårumsenhet

BEKVÄMLIGHETEN MED MODULARITET– FLEKSIHUS -FLEKSIHUS-enheter har en handläggningstid på runt 2 månader, från beställning till leverans och de kan levereras vart som helst i Skandinavien eller norra Europa. Enheterna är anpassningsbara och enkla att tillverka, bekväma att transportera sett till sin storlek och lätta att installera.

3Bedroom-3

Trerumsenhet

HÅLLBAR OCH ÅTERANVÄNDBAR ENHET – FLEKSIHUS uppfyller samtliga nordeuropeiska byggnadsföreskrifter och -regler, inklusive europeiska standarder (CE). Enheterna är robusta och har en livslängd på 50 år och kan därför omplaceras och återanvändas för olika syften, såsom studentboende, efter att de använts den tid som krävs för att mildra den nuvarande flyktingkrisen.